Mire is számíthatsz az első találkozásunk során?

 

Az első találkozásunk egy felmérő-ismerkedő beszélgetéssel fog kezdődni.

 

Ez a találkozó mindkettőnk számára rendkívül fontos lesz.

  • Hiszen ezen az alkalmon fog kiderülni, hogy meg tudsz-e nekem nyílni; meg tudsz-e bennem bízni.
  • Mennyire találsz szimpatikusnak.
  • És kiderül az is, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni.

Ez alatt  a beszélgetés alatt, nagyon sok kérdést fogok majd feltenni, hogy a lehető legjobb tervet tudjam összeállítani számodra.

Miután minden fontos kérdést átbeszéltünk, a második találkozásunkkor el is kezdjük a közös munkát az álmod megvalósításához.

Az első felmérő beszélgetés hossza körülbelül  1,5 óra

Értéke: 15 000 forint

Szeretném, ha tudnád, hogy ez az első beszélgetés semmire sem kötelez téged.
Tehát ha úgy érzed, hogy nem én vagyok az az ember, akivel együtt szeretnél dolgozni, akkor egyszerűen csak kezet fogunk és elválunk egymástól.
Természetesen, ha a beszélgetésünk alatt olyan dolgok derülnek ki, amik miatt nem tudlak elvállalni, akkor azt én is közölni fogom veled. Hiszen vannak olyan esetek (amikor például valamilyen műtét miatt eltávolításra került valamely szerved, mely viszont nélkülözhetetlen a teherbe esésedhez) amiken én sem tudok segíteni.  Ha pedig nem tudok neked mit nyújtani, akkor nem is fogadhatom el a pénzedet

Tehát az első találkozásunk díja: 15 000 forint

Ha pedig tetszik, amit láttál és tapasztaltál, akkor szeretettel várlak a következő alkalmakra, ahol már a konkrét baba-meditációk fognak zajlani, melynek díja minden alkalommal: 25 000 forint

Ahogy azt már korábban írtam, a második alkalommal megbeszéljük azt is, hogy körülbelül hány alkalmat javaslok neked. Illetve nekikezdünk a konkrét mély-meditációnak is.

Természetesen az, hogy kinek mennyi alkalomra van szüksége teljesen egyénfüggő.

Lehet, hogy te már az első alkalom után lenyűgöző változásokat fogsz magadban megtapasztalni, de az is lehet, hogy egyszerűen csak annyit fogsz érezni, hogy „elindultam a változás felé vezető úton”.

Egy biztos. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban eljuthass a várva várt áldott állapotba.

Mivel egyénenként változik, hogy kinek mennyi alkalomra van szüksége, éppen ezért az előbeszélgetés után egyénre szabott tervet dolgozok ki a számodra.

A felmérő beszélgetés minden esetben 15 000 forint.

Minden további alkalom ára alkalmanként 25 000 forint.

Lemondási feltételek

  1. a lefoglalt időpont lemondására, módosítására 24 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőség

  2. 24 órán belüli lemondás, módosítás esetén a foglalkozás díja felszámításra kerül

  3. a 24 órán belül lemondott vagy módosított időponton túl új időpont lefoglalására akkor kerülhet sor, ha a lemondott avagy módosított foglalkozás díja megfizetésre került megbízott részére

  4. amennyiben megbízott részéről valamilyen okból kifolyólag nem tud megvalósulni a lefoglalt foglalkozás, úgy a következő lefoglalt foglalkozás után díj nem kerül felszámításra. Megbízott a fenti esetben köteles az akadály felmerülését követően haladéktalanul értesíteni megbízót.