Z. Alíz véleménye a meddőségi hipnózisról

V. Alexandra véleménye a meddőségi hipnózisról

H. Anna véleménye a meddőségi hipnózisról

Dóra története

Tavaly év elején hagytam abba a fogamzásgátló szedését.
Több hónapon keresztül nem menstruáltam,csak akkor ha nőgyógyász által felírt gyógyszert beszedtem,hogy legyen vérzés…de a következő hónapban ismét nem jött meg…
Minden eredményem tökéletes volt több orvosnál is jártam.
Akkor dobta fel az internet Nórit..felhívtam és pár nap múlva már tudtam is menni hozzá. Már akkor nagyon segítőkész és pozitív volt velem!
4 alkalmat voltam, megéltem ezekben az alkalmakban sok mindent…Múltat,jelent és jövőt.
Együtt sírtunk és nevettük.💕
Tudtam utoljára olyan emberrel beszélni akivel sajnos MÁR nem tudok…😇 és olyan emberrel is akivel MÉG nem tudok…👶
A menstruációm teljesen beállt és amikor már a kiscsoda is úgy érzi, hogy neki itt a helye nálunk tudom, hogy Ő is megérkezik.
Üdv,
V.D

 

Mariann története

Sziasztok! Mariann vagyok 27 éves és 5 éve szeretnénk babát a férjemmel, de sajnos nem sikerült még lombik útján sem. Összesen 10 beültetésem volt, ebből 2 vetélés és egy méhen kívüli terhesség, mely során eltávolították a bal petevezetőmet. Az orvosok csak annyit mondtak hogy egy talány vagyok. 😢Sokáig nézegettem Nóra oldalát, mire egyszer csak elhatároztam, hogy írok neki és kérek egy időpontot. Összesen 4 alkalommal voltam. Segített feldolgozni a fájdalmaimat és hitet adott, hogy nekünk is sikerülhet.🙏🏼 Sok mindent átéltem ez alatt az idő alatt és rájöttem, hogy nem is olyan borzasztó az élet, mint amilyennek hittem mielőtt találkoztunk. Olyan vagyok mint akit kicseréltek (és ezt mindenki észrevette a környezetemben). Folyton a fülemben csengenek Nóra szavai, hogy LÁTOM HA HISZEM és nem pedig hiszem ha látom. Én pedig hiszem, hogy a mi kis csodánk már úton van hozzánk! ☺️👶🏼❤️ Mindenkinek ajánlom aki úgy érzi, hogy csak egy helyben topog és nem kap segítséget! Köszönöm Nóra! ❤️

D.-T. M.

Viki sikertörténete

Ugyan meddő nem voltam, de lelkileg romokban, mikor Nórát megkerestem.

Az esküvőnk előtt pár héttel kiderült, hogy sajnos a 7 hetes kis magzat nem fejlődik a pocakomban, így műtétre került sor.
Rettegtem, hogy sokáig kell majd várni, hogy újra várandós legyek (hiszen 8 hónapig próbálkoztunk ekkor), így mikor szembejött velem a hirdetése, megkerestem.
Megbeszéltünk egy időpontot az első találkozásra, majd kiderült, hogy mégis csak csoda történt és beköltözött valaki a pocakomba.
Az első hetek félelemben teltek, de miután Nórával beszélgettünk a dolgokról, kicsit megkönnyebbültem. Olyan pozitív gondolatokat ültetett el a fejemben, hogy bármikor amikor kicsit is aggodalmaskodni kezdtem, eszembe jutottak a szavai.
Már az első alkalommal felbukkantak a lelkemet nyomasztó dolgok, amiket jól elástam magamban.
Volt pityergés és napokig tartó elemzése az elhangzottaknak, de segített, mert most itt piheg mellettem a kisfiunk, ami a legnagyobb boldogság. Köszönöm Nóra!

Tündi tündérmeséje
Egy boldog kismama 🤰🤰

A mi történetünk ott kezdődött, hogy az esküvőnkre készültünk (2017. December), szerveztük a nagy napot és úgy gondoltuk a párommal, hogy ha szeretne jönni a baba, akkor készen állunk rá. Sajnos az esküvő előtt (2018. Június eleje) sürgősen megműtöttek egy ciszta miatt, mely már komoly fájdalmakat okozott (ekkor már fel éve rajta voltunk a baba projekten).
Miután összeházasodtunk, majd az esküvő után megvettük az első közös otthonunkat már csak egy dolog hiányzott: a baba! Kételkedtem magamban, és hogy képes vagyok teherbe esni, ezért elkezdtem kivizsgálásokra járni, ahol enyhe IR-t állapítottak meg, ezen kívül mást nem találtak.
Majd novemberben felkerestünk másik orvost, akkor derült ki egy másik probléma is, amely miatt nehéz természetes úton teherbe esnem.
Itt már küzdöttem az önbecsüléssel, meg azzal a tudattal, hogy valaha leszek- e édesanya.
Ekkor hallottam először Nóriról az egyik kolléganőmtől. Az ő ajánlása alapján bejelentkeztem az első alkalomra, azonban akkor már megvolt a lombik kezdésének időpontja is! Elmentem hozzá, és már az első megbeszéléskor meglepődtem saját magamon, hogy olyan kérdéseket tett fel, amelyekre válaszolva szakadtak fel belőlem azok az érzések, amelyeket eddig magam elől is takargattam. Félelmek és vágyak egyaránt.
Majd jött az első hipnózisos alkalom, mely alatt Nóri hangja és a belőle áradó nyugalom hatására sikerült kiengednem a gőzt, és boldogan, megkönnyebbülve jöttem ki tőle, mint akit kicseréltek.
Folyamatosan jártam Nórihoz és közben a lombik kezelés rásegítésével (1,5 év várakozás után) most hordom a szívem alatt a 15 hetes kis csodánkat, akivel kapcsolatban Nórának köszönhetően el mertem hinni, hogy én lehetek az anyukája, a picike kis hőse!
Igaz nem természetes úton jött a pici manó, de hiszem és tudom, hogy kellett a lelki rásegítés, hogy nyugodt legyek és lelkileg felkészülve csináljam végig, amelyen keresztül kellett mennünk.
Nóri velünk együtt izgult végig, a várakozás időszaka alatt is számíthattam rá és a támogatására, amelyért végtelenül hálás vagyok! ❤️