Mivel a képzéseim során több szakembernél is voltam már, ezért pontosan tudom, hogy milyen fontos az, hogy biztonságban érezd magad és tudd, hogy segítő kezek vezetnek végig a terápia során.

Éppen ezért a kezelés előtt valószínűleg
a legkevésbé azon szeretnél aggódni, hogy:

  • Valóban tud majd adni valami újat, vagy csak pénzkidobás?
  • Ért az én problémámhoz?
  • Képes leszek megnyílni előtte?

Ahogy azt már bizonyára te is olvastad, nálam az első alkalommal egy előbeszélgetés fog zajlani. Ez alatt az alkalom alatt elmeséled nekem, hogy miért jöttél el hozzám, és kiderítjük, hogy mi az, amivel nehézségeid vannak. Ha pedig úgy érezzük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor a következő ülés alatt neki is kezdhetünk a folyamatnak.

Ekkor megismerheted, hogy milyen elméleti és gyakorlati technikák segítségével dolgozom, és megtapasztalhatod, hogy a módszereim valóban hatásosak-e a számodra. A saját, és mások tapasztalatai alapján azt tudom neked mondani, hogy egy ülésnél legalább 2-3 napra szükséged van ahhoz, hogy a benned létrejövő felismerések le tudjanak ülepedni.

Ennyi idő elteltével, ha az alkalom megfelelően zajlott, akkor érezni fogsz egy amolyan „mintha valami történt volna” érzést. És ez az az érzés, amit végső soron, el szeretnénk érni. Nézd…tisztában vagyok azzal, hogy a meddőségi kezelésekre egyes esetekben horribilis összegeket kell kifizetni. És még az ilyen hatalmas összegek mellett sem garantált, hogy valaha is be fog következni az a bizonyos várva várt, áldott állapot.

Ez a hozzáállás pedig szerintem elfogadhatatlan a leendő anyukákkal szemben.

Én abban hiszek, hogy csak akkor fizess, ha elégedett vagy azzal, amit kapsz tőlem.

Éppen ezért dolgoztam ki számodra a Boldog Baba garanciát.

Hogy mit is jelent ez pontosan?

Az első két alkalom után (előbeszélgetés és első ülés), ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit szerettél volna, akkor megköszönöm a bizalmadat, és mindenfajta kérdezősködés nélkül visszakapod az addig kifizetett 2 alkalom teljes árát, és barátként válunk el egymástól.