LÉLEKRINGATÁS – SZERETETMASSZÁZS

Mi is az a lélekringatás – szeretetmasszázs?

Engedd meg, hogy bemutassam Neked a LÉLEKRINGATÁS módszerét.

Ez egy kézi kezelés, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Egy gyengéd,mégis intenzív testorientált lazítási technika. Azért tágabb értelemben, mert nem használok olajat, nem kell levetkőzni, nem egy gyúrós, svéd masszázs típus.

Mire jó ez a masszázs?

A masszázs az egész lényükre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE, és a LÉLEKRE.

A testben áramló energiák blokádjainak feloldására irányul, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva egy kellemes, mély ellazulást élhetsz át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindulnak a helyreállítási folyamatok a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

Egyet értesz velem abban, hogy minden sejtünk tárolja az összes élettervünket, érzésünket, emlékeinket, élettörténéseinket?

Ha IGEN, akkor a LÉLEKRINGATÁS neked való módszer!

A sejtemlékezet egy nagyon ősi, egyszerű memória. Ám különböző befolyások a születéstől fogva hozzájárulnak e tudás elvesztéséhez (rossz nevelés, társadalmi elvárások…). Többnyire csak egy érzés marad, hogy valami nincs egészen rendben, de ezt idővel szépen lassan elnyomjuk. Te is tapasztaltad már ezeket?

Gyakran hiányzik az idő, elhatározás és kedv, hogy mindezzel a rengeteg emlékkel szembesüljünk.

A masszázzsal viszont ezt az ősi memóriát aktiválhatjuk, a régi sérelmek, félelmek és blokkok oldódásnak indulnak.

Jó eredménnyel alkalmazható félelmek oldásában, pánikbetegség és depresszió kezelésében, mint kisegítő kezelés. Állapotos kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

 

Kinek ajánlom a LÉLEKRINGATÁST?

Ha úgy érzed

-túlterhelt vagy, erős stressznek vagy kitéve életed akár egy, de akár több területén

-testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvedsz

-orvosi véleményekkel nem megmagyarázható testi tüneteid, problémáid vannak

-elakadtál életed egy vagy több területén

-nem jönnek az eredmények, pedig rakod bele az időt, pénzt és energiát

-mintha sosem lenne elég az, amit kapsz

-nem szeretnél feltárulkozni senkinek

-vagy csak egész egyszerűen nem tudod mitől, csak rosszul érzed magad a bőrödben

Ajánlom egyaránt Hölgyeknek mint Uraknak.

Megértelek! Hidd el, nem vagy egyedül! Én is hasonlóan éreztem magam pár évvel ezelőtt. Azonban vettem egy nagy levegőt, és belevágtam önmagam mélyebb megismerésébe.

Ha Te is itt tartasz, tiszta szívből ajánlom Neked a LÉLEKRINGATÁST!

 

Hogyan működik a masszázs?

A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti kellemes ellazulásodat.

A pulzáló, lágy mozgások hatására lértejön a sejtemlékezet aktiválódása. Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtatálhatod az utad belső bölcsességedhez. Összhangba kerülhetsz felsőbb Éneddel – más néven Isteni Éneddel – s képes lehetsz olyan döntéseket is meghozni, amik eddig bizonytalan nekifutások voltak számodra.

Ha foglalkozol Önmagaddal, fejlődésedben továbbléphetsz, képességeidet hatványozottan használhatod fel.

A szeretetmasszázs hatására könnyen és hihetetlen oldódással ismét visszatérhetsz rendeltetésed eredetéhez.

Megnyugtatlak, semmit sem kell tenned! Egész egyszerűen csak hagyni, hogy megtörténjék, aminek meg kell történnie.

Amikor pedig bekerülsz az áramlás, a hagyás és szeretet állapotába, akkor fogod tudni a kódolt, régi viselkedésmintáidat elengedni.

Így pedig az élet egyszerűbbé, áttekinthetőbbé, szebbé és teljesebbé válik.

Közelebb kerülünk céljainkhoz, vágyainkhoz és álmainkhoz.

Egyszóval ÖNMAGUNKHOZ.

 

Mi a masszázs folyamata?

Miután megérkezel hozzám, egy rövid kötetlen beszélgetés után megkérlek, hogy vedd le a zoknidat, és feküdj fel a masszázs ágyra.

Egy rövid meditációval fog indulni a kezelés, majd arra kérlek, csak engedd bele magad a folyamatba. Nem kell semmit sem csinálnod, csupán hagyni, hogy hasson a szeretet ereje a kezelésen keresztül.

A masszázs alatt több pontot is fogok érinteni rajtad, de ezt el is mondom Neked az elején.

A környezet, a zene, a szeretet és a kezelés hatására egy kellemes, mély és biztonságos ellazult állapotba kerülhetsz, mely során ki tudod zárni a külvilágot, elengedheted mindennapi gondjaidat, mindazt amit nap mint nap cipelsz magaddal. S ami a legfontosabb, átélheted azt a mélységes szeretet-állapotot, melyet talán utoljára édesanyád karjai között volt lehetőséged megtapasztalni.

Teljesen rendben van, ha elkezdesz esetleg pityeregni, olyan emlékképek jönnek fel, amelyekre rég nem emlékeztél. Átfutnak benned elfeledett érzések és történetek az életedből. Nem kell leragadnod náluk! Csak hagyd, hogy tovább áramoljanak benned! S hagyd, hogy a szeretet gyógyítsa minden sejtedet!

 

Kinek nem ajánlom a masszázst?

-ha nem tudsz egy órát fekve maradni

-ha nem hiszel a minket körülvevő energiában és a szeretet erejében

-ha nincsenek elakadásaid

-ha nem vagy stresszes, kimerült és feszült

-ha csak a nyugati orvoslásban hiszel

 

Mennyibe kerül egy masszázs és milyen sűrűn ajánlott a kezelés?

Egy alkalom 1,5 -2 órát igényel Tőled és az életedből, melynek ára alkalmanként 14 990 ft.

A díjazás tehát alkalmakra szól,  nem órabér!

A kezelések sűrűsége csakis Tőled függ!

Alapvetően 2 hetente javaslom a kezelést, de Neked kell érezned, hogy mikor állasz készen. Ez lehet heti szintű is, de lehet 3 hetente is.

Ha olyan személy vagy, akinek több idő kell a feldolgozáshoz, vagy szereted átrágni magadban a történteket, akkor a havi 1 masszázst ajánlom számodra.

Azért nem javaslom, hogy 1 hónapnál több idő teljen el két masszázs között, mert ha belekezdesz és benne vagy egy folyamatban, a kezelések között eltelt sok idő kizökkenthet a folyamatból. Olyan, mintha mindig elölről kellene kezdeni. Ha viszont meg tudod tartani a minimum havi 1 kezelést, úgy a hatása szépen egymásra tud épülni és erősíteni tudják egymást.

 

Ha úgy érzed kipróbálnád, várlak végtelen szeretettel!