Metamorf masszázs

Azért hoztam el Számodra a metamorf masszázst,mivel ez egy egy speciális lelki blokkoldó technika. Érintés útján történik a tudatalattiban lévő lelki blokkok oldása. Nagyon hatásosan tudja a meditációs kezeléseket kiegészíteni.
Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

De miért is olyan fontos a tudatalatti tisztítása?

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Mindaz, ami eddigi életünk során történt velünk azt hordozzuk a jelen pillanatban is. És fogjuk ezt a jövőben is tenni. Mindaddig, míg ki nem pucoljuk a tudatalatti legmélyéről.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk.
Nem úgy működik az életem, ahogy szeretném. Nem tudom megoldani az utam során felmerülő problémákat. Megakadályoz engem abban, hogy teljes, örömteli életet éljek, mert a háttérből blokkolják az érzelmeimet, és a tudatomat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is.

A legnagyobb kincsünk az egészségünk – testi, lelki és szellemi egészségünk! Ez mindennek az alapja. Ha egészséges vagy, bármire képes vagy!

A metamorf masszázs szeretet-technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.
Fontos tudnod, hogy nem hagyományos masszázsról van szó, nem olajos-svéd masszázs történik. A főszerep a lágy finom érintésen van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik.

Az, hogy milyen lesz az életem, mennyire leszek boldog és egészséges, csak rajtam múlik.“Az, ahogy most döntök, az amerre most lépek, befolyással lesz a holnapomra és az utána következő napokra, hetekre hónapokra…
Most hozhatsz egy tudatos döntést és választhatsz másik irányt.
Most tehetsz azért, hogy a következő órában már jobban legyél.Csak rajtad áll!
Bármikor dönthetsz és tehetsz az egészségedért, a boldogságodért!”

Egy ilyen pozitív döntési lehetőség a metamorf masszázs.

Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a változás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.

A metamorf masszázs hozzájárul mind a három múlt-síkon rendezni a problémákat.
Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.
Hozzájárul, hogy csökkenjenek a félelmek, a gátlások, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz.
Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.
Egységbe kerülünk a testünkkel és a lelkünkkel, aminek következtében ráláthatunk testi tüneteink mögött meghúzódó mélyebb összefüggésekre.
Kedvezően hathat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

 

S mindez Számodra mennyibe is kerül?

1 alkalom csupán 14 990 Ft

Az alkalmak sűrűsége egyéni konzultáció alapján dől el, de 3-4 alkalom után már biztosan fogod érezni magadban a változást!

1 alkalom nagyjából 1 órát igényel tőled!

Van magadra heti 1 órád?

Ha IGEN, jelentkezz!