MIÉRT  VÁLASZD A BABA-MEDITÁCIÓT?

 

A sikertelen fogantatással telt évek múltán magadévá teheted a korlátozó hiedelmeket önmagadról, és a természetes képességeiről a saját testednek.

A negatív kondícionálás hatása egyre több teret követel magának a nők körében. A  negatív kondícionálás alatt a korlátozó és behatároló diagnózisokat, egészségügyi dolgozók, családtagok és barátok véleményeit értem.

A baba-meditáció segítségével ezeket a berögzült negatív, önkorlátozó gondolatokat és hiedelmeket felülírjuk pozitív és támogató gondolatokká, hogy a fogantatásod sikeres legyen.

Ez egy olyan természetes eszköz, mely segít visszanyerni az irányítást az életed felett és visszaállítja a bizalmad az önmagadba és a testedbe vetett hitedben. De nem változtat meg Téged!

A találkozások célja nem csak, hogy teherbe ess, hanem hogy képessé is tegyelek az életed valós irányítójává. Azáltal, hogy a saját kezedbe veszed életed irányítását, elönt egy belső béke, képes vagy elfogadni, értékelni és átölelni az életed. 

A baba-meditáció visszaadhatja az életed, melyet feltettél a babavárás csodás folyamatára.

A baba-meditáció segítségével a félelmek és frusztrációk átalakíthatóak termékeny gondolatokká és érzelmekké. Ezek a technikák képessé tesznek téged arra, hogy elérj egy kellemes, relaxált állapotot, az elméd megnyugtasd és fenntarthass egy pozitív és sikeres terhességet.

De nem kell félned! Nem fog személyiséged megváltozni, nem leszel más ember! Csupán a miértjeidre nyerhetsz rálátást.

A döntés azonban már a Tiéd!

 

Összefoglalva pozitív hatásai

  • csökkenti a stresszt és a szorongást
  • visszaállítja a magabiztosságod és az önbizalmad
  • visszaállítja a mentális és érzelmi egyensúlyod
  • képes felülírni az eddigi berögzült szokásaidat
  • több kapcsolati problémádat is képes feloldani
  • elősegíti, hogy a számodra legmegfelelőbb döntést hozd meg
  • csökkenti az érzelmi megterheltséged a termékenységi kezelések alatt