Üdvözöllek!

Dobrocsi-Maczkó Nóra vagyok,s kezdetektől fogva érdekelt az emberek belső világa, a tudatalatti és hogy miért tesznek meg egyes dolgokat, mást pedig nem. Egyszóval próbáltam megfejteni az embert.

A sok önfejlesztő könyv, szeminárium és videó között végre rátaláltam a megoldásra: hipnózis. Segített, hogy megbékéljek a múltammal, hogy megbocsássak embereknek, hogy rájöjjek a hajtóerőmre, a miértjeimre.  Ez az a módszer, ami választ adhat a tudatalattinkban rejlő tartalmakra. Valódi és tartós változásokat hozhat életünkbe.

Kis koromtól kezdve úgy éreztem, hogy engem a segítő pálya vonz, ami végig kísérte felnőtté válásomat. Ez az indíttatás vezetett szülésznői pályára. Ott élhettem át életem legelső csodáját: részt vehettem egy új élet világra jövetelénél. Akkor és ott, fiatal egyetemistaként jöttem rá, hogy valamilyen úton-módon, de nekem ebben a folyamatban kell részt vennem.  Nem sokkal ezen eufórikus élmény után hasított belém a gondolat, hogy mi van azokkal a nőkkel, akiknek ez természetes úton nem adatik meg?

Részese voltam a magyar egészségügynek, és láttam, hogy ebben a rendszerben meg van kötve a kezem. Így a várandósságnak és a születés csodálatos élményének csak a végénél lehettem jelen. Ahhoz, hogy magához ehhez a csodához hozzájárulhassak, csak mint szülésznő, nem voltam képes. Így folyamatosan kerestem az utat ide.  De a szívem nem távolodott el a babavárás és a születés támogatásától.

Meg akartam találni azt a módszert, amivel a meddő nőknek segíteni tudok a kiteljesedésben, hogy egy új élet növekedhessen bennük.

Munkáim során mindig jelen volt a maximalizmus, és az elszántság. Nem féltem váltani, ha azt éreztem, hogy az adott munka már nem tartogat kihívásokat számomra, vagy messze vinne vágyamtól.

Mikor pedig az élet kinyitotta előttem az ajtót a hipnózis felé, azonnal éreztem, hogy ez az a módszer, amivel beteljesíthetem vágyamat és személyes misszióm kikristályosodott előttem: Teherbe esni természetes módon!

Professzionális segítő munkámat 2017 elején kezdtem, amikor elvégeztem az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy képzéseit. Azóta több kliensemnek segítettem megoldani főbb problémáit és elakadásait, akik véleményét meg is hallgathatod.

Miért válassz engem?

  • fényt derítünk arra, hogy miért várat magára a gyermekáldás
  • megtalálhatod a saját válaszaid
  • eddigi elégedett klienseim véleményét meg tudod tekinteni
  • számtalan sikeres alkalmon vagyok túl
  • Magyarországon én foglalkozom egyedül erre a területre specializáltan természetes megoldással

Ha Te is meg szeretnéd találni magadban a kulcsot önnön világodhoz, feltárni a benned lakozó isteni szikrát, és végső soron Anyává válni, a legjobb helyen jársz.  Szeretettel várom jelentkezésed a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Baráti üdvözlettel várlak,

Nóra

Fontos információ: Törvényesen ma Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás mns. egyéb oktatásnak (Teáor: 855901) minősül. Az előzőek következtében nem végzek pszichoterápiát, ill. tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.Nem vagyok pszichológus, és csakis egészséges embereket várok!